Hoppa till innehåll

Bättre utsikter - en podcast

Klicka på länken nedan för att lyssna på avsnittet på Spotify, eller sök på Bättre utsikter Vellinge kommun i din podcastapp.

Avsnitt 1 - Så framtidssäkrar vi välfärden

MicrosoftTeams-image (80).png

Hör Thomas Jarbo, IT- och digitaliseringschef och Liselott Lundin, HR-direktör prata om de utmaningar som Vellinge kommun brottas med idag, och andra som riskerar att dyka upp. Liksom om hur utmaningar ska bemötas. Helt enkelt vad som görs. I det första avsnittet går vi igenom hur Vellinge kommun ska framtidssäkra välfärden.

Avsnitt 2 - Så arbetar vi med framtidens äldreomsorg

'MicrosoftTeams-image (82).png

Hör Johan Greco, Vård- och omsorgschef, Gunilla Liljegren, kvalitetsansvarig och Mavis Zander (M), ordförande omsorgsnämnden prata om Vellinge kommuns arbete för att framtidssäkra äldreomsorgen, vilka problem som finns och hur dessa ska bemötas. Helt enkelt vad som görs.

Avsnitt 3 - Så arbetar vi med framtidens skola och omsorg

MicrosoftTeams-image (81).png

Hör Sofia Henderup Larsson, utbildningschef, Margaretha Olsson (M), utbildningsnämndens ordförande och Sigrid Rosenqvist, verksamhetschef Individ- och familjeomsorgen prata om skolomsorg med fokus på elevhälsa. Hör om vad som fungerar bra och vilka utmaningar som vi behöver ta itu med. Helt enkelt vad som görs.

Läs intervjuer med deltagarna:

Intervju med Liselotte Lundin - vellinge.se

Intervju med Sigrid Rosenquist - vellinge.se

Intervju med Sofia Henderup Larsson - vellinge.se

Senast uppdaterad:
31 augusti, 2023