Chatt med kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) den 15 oktober 13-15

Chatten är avslutad

svarar på frågor

Meddelanden

Hur väljer ni ut ny entreprenör till Strandbaden? Känns som att det redan är bestämt eftersom ni vet att nästa hyresgäst vill hyra alla ytor.

Skrivet av: Strandbaden,

Målsättningen är att få till en ändrad inriktning med ett bredare utbud av aktiviteter kopplat till mässor,utställningar, event, konferens och restaurang. Vår ambition är att hitta en hyresgäst som kan hålla ihop ett sådant koncept. Någon aktör är inte utsedd i nuläget.

Skrivet av: ,

Hej, När kommer vi få ett utegym i Vellinge, skulle väl komma i år?

Skrivet av: Conrad,

Byggnation kommer påbörjas i mitten av november och ska vara färdigt innan årsskiftet. Utegymmet kommer anläggas norr om Asklunda förskola som ligger intill Norra leden.

Skrivet av: ,

Hej. Jaha då var den borta ,fina Eskilsgården! Vad skall det bli av platsen? Var skall alla vi gamla bli av när vi inte kan bo hemma längre? Vi är väldigt många som flyttade hit på 60 -70 talet. Tack för svar.

Skrivet av: Lisa,

Tanken är att det ska byggas ett nytt vård- och omsorgsboende. Kommunstyrelsen har beslutat om ändring av detaljplanen för att titta på möjligheten att använda marken mer effektivt än idag. Det för för att få plats med fler boendeplatser och ev även LSS- verksamhet. Målsättningen är att nytt boende ska bara på plats 2024.