Hoppa till innehåll

Prata med din politiker

Har du någon synpunkt eller idé kring skolan, kulturutbudet, bostadsplaneringen eller något annat område som rör kommunen? Tillsammans gör vi Vellinge ännu bättre!

Via medborgardialogen har du chansen att göra din röst hörd. Här nedan ser du vilka aktiviteter som är planerade. Ta tillfället i akt och var med och påverka det som är viktigt för just dig. Tillsammans gör vi Vellinge till en kommun med ännu bättre utsikter!

Grilla med din politiker

Den 24 augusti bjuder kommunstyrelsen in kommunivånarna till samtal under lite mer informella former. Det bjuds på grillat, kaffe och kaka.

Passa på och ge dina politiker synpunkter om vad du tycker är bra eller dåligt i kommunen, berätta om en bra idé eller tankar om vad som saknas i kommunen.Tillställningen pågår mellan klockan 11 och 13.

Chatta med kommunstyrelsens ordförande

Under fyra tillfällen har du möjlighet att chatta med kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M). Chatten hålls på Vellinge.se klockan 13.00-15.00. Under 2019 är följande datum inplanerade: 9 september och 21 november.

Redan genomförda chattar var den 21 februari och 3 april. Du kan se chattarna i sin helhet på sidan Tidigare chattar

Öppet hus

Välkommen på Öppet hus i kommunhuset den 18 maj.

Anteckningar från Tyck till-möte 2018

Under 2018 arrangeardes två tyck till-möten, här kan du läsa anteckningarna.

Den 22 mars, Skanörs bibliotek

Här kan du läsa anteckningarna från mötet den 22 mars (PDF-dokument, 76 kB)

Den 24 oktober, Sundsgymnasiet Vellinge.

Här kan du läsa anteckningarna från mötet den 24 oktober (PDF-dokument, 91 kB)

Kontakta politiker direkt

Om du vill framföra en fråga eller en synpunkt direkt till en viss politiker eller nämnd så kan du göra det via e-post: vellinge.kommun@vellinge.se. Ditt meddelande diarieförs och vidarebefordras till rätt person.

Publicerad:
4 oktober, 2018
Senast uppdaterad:
9 april, 2019