Hoppa till innehåll

Digital processutvecklare

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med resten av Vellinges digitaliseringsteam kommer ditt uppdrag handla om att utveckla och förvalta digitala processer. Du kommer tillsammans med digitaliseringsteamet och, i nära samarbete med beställare från verksamheterna, medverka till att konvertera befintliga verksamhetsprocesser och arbetsflöden till digitala processer. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara: Kartlägga befintliga verksamhetsprocesser, Optimera dessa processer utifrån Vellinges metodik för processutveckling, Rita upp och konfigurera processerna i vår BPM-plattform Barium Live, Utveckla och övervaka befintliga processer och integrationer.

Kvalifikationer

Tjänsten passar dig som är utvecklingsorienterad och van vid att tänka i processer och informationsflöden. Du har relevant akademisk utbildning. Erfarenhet av utveckling i Barium Live är meriterande men inget krav. Det finns möjlighet till utbildning i systemet vid behov. Som person är du driven och analytisk samt öppen för att det finns olika lösningar på ett problem. Då du kommer att arbeta med flera olika avdelningar är din förmåga att sätta dig in i hur olika verksamheter fungerar samt förmågan att sätta dig in i olika arbetssätt central. Du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter och har god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-19
Slutdatum: 2020-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2019-05-30
Referensnummer: A876707

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Thomas Jarbo, Programansvarig Kommunikation o digitalisering
Telefon: 040-42 48 08