Hoppa till innehåll

Kontaktpersson LSS/SoL

Arbetsplats

LSS o Socialpsykiatri

Arbetsbeskrivning

De flesta personer behöver en vän att prata och umgås med men vi har alla olika förutsättningar att knyta sociala kontakter. De människor som lever med en livslång funktionsnedsättning har kanske i det dagliga livet få sociala kontakter utöver anhöriga och personal. Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska, en vän att umgås med, som har tid och tålamod och som går att lita på. Vad kontaktpersonsparet gör beror på vad man tillsammans kommer fram till. När träffarna sker beror helt på när båda parter kan. Vanligtvis träffas paret 2-4 ggr i månaden, men det är som sagt en överenskommelse mellan er båda. Handledning erbjuds.

Kvalifikationer

Du som är över 18 år och intresserad av att göra en social insats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Alla tilltänkta kontaktpersoner kontrolleras i brotts- och socialregister. Hör av dig för mer information och ett personligt möte där du får chansen att berätta vad du kan erbjuda och vem du är.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Ingen egentlig anställning utan ett arvoderat förtroendeuppdrag

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-16
Referensnummer: A851952

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Charlotta Witt, Samordnare
Mobiltelefon: 0709-91 56 79
Telefon: 040-42 56 79