Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i Spanska och Engelska

Arbetsplats

Utbildningsavdelningen

Arbetsbeskrivning

Vellinge kommun, Sveriges bästa skolkommun, söker just nu en lärare spanska och engelska, placerad på Sandeplanskolan i Höllviken. Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor, goda förutsättningar i form av en välutrustad och delvis nyrenoverad slöjdsal. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en välfungerande teamorganisation. Undervisning i spanska och engelska i årskurs 6 - 9. Du ingår i ett våra årskursteam men samarbetar också med andra språklärare på skolan. Digitala verktyg är ett viktigt inslag i undervisningen och möjliggör flera alternativa uttrycksformer och redovisningsformer. Mentorskap kan blir aktuellt. Är du en teamplayer som brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna och skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan något för Dig!

Kvalifikationer

Behörig grundskollärare åk 6-9 med inriktning ENG/SPA. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-13

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-04
Referensnummer: A850373

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Bitr. rektor
Telefon: 040-425830