Stora Hammars skola söker lärare i Sv/Eng år 7-9

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 650 barn och unga i åldrarna 1-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.

Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet?

Vi söker en engagerad och positiv lärare i Sv/Eng i år 7-9. Du kommer tillhöra ett team och även vara mentor. På Stora Hammars skola har alla elever i år 1-7 tillgång till en läsplatta och eleverna i år 8-9 har tillgång till en dator. Våra klassrum är fullt utrustade med digitala hjälpmedel och vi använder oss av digitala läromedel i år 4-9.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörig att undervisa i Sv/Eng. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-27
Referensnummer: A463326 - Kopia - Kopia - Kopia - Kopia (4) - Kop

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställning gäller under förutsättning att övertalighet ej finns i kommunen och under förutsättning att brottsregister ej visar på olämplighet.

Kontaktpersoner

Louise Öst, Rektor
Mobiltelefon: 0709-915430
Telefon: 040-425430

Nihad Sarajlic, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915431
Telefon: 040-425431