Hoppa till innehåll

Sjuksköterska/Distriktssköterska kvälltjänstgöring

Arbetsplats

Hälso- o Sjukvårdsenheten

Arbetsbeskrivning

Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med vårdtagaren i centrum. Vårt arbete genomsyras av ett salutogent förhållningssätt där meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet är centrala nyckelord. Som kvällssjuksköterska ansvarar man för planerade/oplanerade hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens hem mellan 15:30-23:00. Arbetet innebär att utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Dokumentation sker i Procapita, enligt gällande lagar och föreskrifter. Arbetet innebär även att delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser samt samverka och kommunicera med interna och externa aktörer. Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa kollegor. Arbetet innebär tjänstgöring vardagkvällar samt kväll var tredje helg. Schemat omfattar även tid för möte och kompetensutveckling dagtid. Tjänstens omfattning är 80 %. På enheten följer vi en strategisk kompetensutvecklingsplan. Som anställd i Vellinge kommun erbjuds man årligt friskvårdsbidrag. Vellinge kommun strävar efter en rökfri arbetsmiljö och rökning är därför inte tillåten under arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker nu en leg. sjuksköterska. Det är en merit om du har specialistutbildningen vård av äldre eller är distriktssköterska. Erfarenhet från kommunal hemsjukvård är en fördel men inte ett måste. Vi söker dig som har förmågan att växla mellan planerade och oplanerade insatser samt är trygg med att utföra avancerad sjukvård i patientens hem. Vi tror att du är självständig och engagerad, har god samarbetsförmåga, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-03-04
2019-03-04 eller enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-24
Referensnummer: A769511

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Irene Wahlgren, Tillförordnad enhetschef
Mobiltelefon: 0733-555740
Telefon: 040-425740

Facklig representant

Anneli Vallgren , Sjuksköterska
Telefon: 040-425000