Hoppa till innehåll

Sommarvikarier Dag/Kväll/Natt sökes till LSS korttids/fritid och LSS-boende

Arbetsplats

LSS o Socialpsykiatri

Arbetsbeskrivning

Som aktivitetsledare för barn och ungdomar eller boendepersonal för vuxna personer ser du till att den enskildes individuella mål och behov tillgodoses enligt upprättad genomförandeplan. Du planerar och strukturerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kolleger utifrån verksamhetens uppdrag och mål. Du dokumenterar enligt gällande lagstiftning i verksamhetssystemet Life Care.

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning på gymnasienivå. Du är initiativrik, pålitlig och ansvarskännande. Du har förståelse för, och stort intresse av personer med funktionsnedsättning. B-körkort är önskvärt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Anställning sker fortlöpande

Ansökan

Ansök senast: 2019-05-31
Referensnummer: A838200

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Cecilia Rosencrantz, samordnare
Mobiltelefon: 0709-91 56 81
Telefon: 040-42 56 81

Magnus Hellström, Enhetschef
Telefon: 040-425409