Skanörs skola söker Ma/No lärare 7-9

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du ska vara behörig i Ma och No (teknik) 7-9. Vi är en mindre skola med tätt samarbete mellan kollegor i arbetsenheter likväl som mellan elever och lärare. Du ska handleda, utmana och stödja eleverna i deras individuella utveckling och lärande. Du har hög grad av ansvarskänsla och arbetar i enlighet med kunskapskrav och värdegrund från styrdokument. Du är en god förebild för eleverna.

I arbetsuppgifterna ingår självklart planering och genomförande av undervisningen men även utvärdering, dokumentation, bedömning och resultatuppföljning, mentorskap, föräldrakontakter samt aktivt deltagande i arbetsenhetens verksamhet med bl a elevhälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarutbildning och lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har undervisningserfarenhet och använder dig av digitala läromedel/metoder.

Du har en helhetssyn, kan identifiera hur organisationens delar påverkar varandra. Du är strukturerad, organiserar/planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Du är kommunikativ (muntlig), uttrycker dig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar dig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Du arbetar även flexibelt och har förmågan att anpassa ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Du agerar prestigelöst i samband med förändringar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-28
Referensnummer: C28709

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Annica Olson Westerlind, Rektor
Mobiltelefon: 070-9915530
Telefon: 040-42 55 30

Ulf Becker , Biträdande rektor
Mobiltelefon: 070-9915617
Telefon: 040-425221