Fritidspedagog på Stora Hammars skola

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten gäller arbete i fritidshemmet. Du kommer att ingå i ett positivt team med inspirerande och professionella pedagoger. Arbetssätt och pedagogroll präglas av en gemensam syn på barnet som kompetent med utveckling och lärande i fokus. Vi skapar det bästa fritidshemmet med en genomtänkt organisation med tydligt systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Du är behörig fritidspedagog. Du har god förmåga att samarbeta men kan även arbeta självständigt. Du lägger stor vikt vid utvecklingsarbete för kvalité i fritidshemmet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är positiv, initiativrik, har god samarbetsförmåga och stort intresse av att arbeta med barn. Välkommen till vårt team!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-16
Referensnummer: A409860 - Kopia - Kopia (2) - Kopia (5) - Kopia (6

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Övrigt

Vi genomför intervjuer fortlöpande.

Kontaktpersoner

Diana Roik, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0708-260174

Agneta Möller, Biträdande rektor / Förskolechef
Mobiltelefon: 0709-915450
Telefon: 040-425450