Hoppa till innehåll

Biståndshandläggare - sommarvikariat

Arbetsplats

Omsorgsavdelningen

Arbetsbeskrivning

Biståndshandläggare med inriktning mot myndighetsutövning avseende äldreomsorg. Arbetet innebär utredning, beslut och uppföljning av insatser inom vård- och omsorg via hembesök och vårdplanering på sjukhus, i form av hemtjänst, dagverksamhet, vård- och omsorgsboende och färdtjänst. Vellinge kommun arbetar utifrån metoden Individens behov i centrum och handläggningsarbetet utförs i verksamhetssystemet Procapita/Life Care. Tjänster innebär att vara ett stöd till ordinarie biståndshandläggare under semestern.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har genomfört minst upp till och med praktikterminen på socionomprogrammet. Socionomexamen och erfarenhet av myndighetsutövning inom vård och omsorg är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handläggning inom Socialtjänstlagen och en förutsättning är goda kunskaper i IBIC. Du har förmåga och vilja att ta stort eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är prestigelös och tydlig. Du måste kunna klara ett högt arbetstempo och ha förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Samarbetsförmåga med andra, inom och utanför den egna verksamheten förutsätts. Mötet med kommuninvånarna är viktigt för dig, genom ditt goda bemötande skapar du förtroende. Du får gärna ha nära till skratt och omtanke om kollegor är viktigt. Eftersom vi är en liten arbetsgrupp fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet. B-Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde diskuteras vid anställning

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-15
Referensnummer: A840784

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Pernilla Lindeberg, Enhetschef
Telefon: 040-6354328