Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet söker förstelärare i programmering och teknik

Arbetsplats

Sundsgymnasiet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där undervisningen i stor utsträckning planeras, genomförs och utvärderas gemensamt . Du kommer att ha ett särskilt ansvar att utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. Vi söker dig som vill arbeta i ett välfungerande arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapa den bästa tänkbara utbildningen för våra studiemotiverade och engagerade elever. Vi vill att du ska arbeta i arbetslag och vara en medarbetare som skapar och driver projekt med högskola och näringsliv i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker en förstelärare som är behörig i ämnena teknik och programmering. Personlig lämplighet där flexibilitet, nytänkande och samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du bör vara drivande, innovativ och kunna entusiasmera andra. Som förstelärare arbetar du med att förstärka det pedagogiska utvecklingsarbetet för högre måluppfyllelse. Huvuddelen av förstelärarens tjänst är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. I uppdraget som förstelärare ingår det att sprida ämneskunskaper och yrkesskicklighet till fler lärare. Erfarenhet av formativ bedömning och att du använder dig av varierade undervisningsmetoder som en naturlig del i ditt uppdrag. Att du följer teknikutveckling och är intresserad av forskning och beprövad erfarenhet av metodik och pedagogik. För att kunna anställas som förstelärare krävs minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom skolväsendet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-01
Referensnummer: A391465

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Rekrytering sker löpande. Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Pernilla Juth, Biträdande rektor
Telefon: 040-425709

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655