Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog 50%

Arbetsplats

Ljungens rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker två utbildade lärare i fritidshem/fritidspedagog, 50%. Du kommer att arbeta i ett lärteam kring en årskurs elever och har din huvudsakliga tjänstgöring på eftermiddagen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet kring våra elever i fritidshemmet i linje med våra styrdokument. Vi vill att du är en engagerad pedagog som skapar goda relationer och har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget vill du skapa ett gott arbetsklimat och en stimulerande lärmiljö för att ge förutsättningar för alla barn att utvecklas så långt som möjligt. Du är bekväm med digitala lärverktyg och du är drivande i det systematiska kvalitetsarbetet på fritidshem. Tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet stimulerar du elevernas utveckling och lärande samt erbjuder eleverna en meningsfull fritid. Du främjar dagligen elevernas fantasi och förmåga att lära tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande genom estetiska uttrycksformer samt med utforskande och praktiska arbetssätt. Du har en förtroendefull samverkan med skolan och bidrar till att eleverna får en kontinuitet i undervisningen. Du uppmärksammar och stödjer elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Legitimation som lärare i fritidshem. Önskvärda kvalifikationer: • Ytterligare pedagogisk inriktning t.ex. utomhuspedagogik, idrott, estetiskt ämne • Handledarutbildning för VFU-handledare • Programmering, god vana vid att arbeta med dator och iPad. • Coachning • Lågaffektivt bemötande • Arbete med elever i behov av särskilt stöd

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-25
Referensnummer: C26990

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Facklig representant

Anette Börjesson, Lärare