Hoppa till innehåll

Lärarvikarier åk 4-9, Herrestorpskolan

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi på Herrestorps rektorsområde behöver utöka vår vikariepool med timvikarier till skolan och då framförallt till åk 4-9. Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med ordinarie personal ge våra barn/elever god omsorg och utbildning.

Kvalifikationer

Som person önskar vi att du är positiv och framåt samt att du tycker om att arbeta med barn. Det är en fördel om du har möjlighet att vara på plats med kort varsel då vikariebehovet ofta behöver tillgodoses direkt på morgonen. Efter inskickad ansökning tar vi kontakt för ett personligt möte där vi presenterar våra verksamheter. Ett utdrag ur belastningsregistret är ett krav för att få börja vikariera. Vänligen beställ ett så snart som möjligt på polisen.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-24
Referensnummer: A833648

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Madlene Renck, Administrativ chef
Telefon: 040-42 50 21