Hoppa till innehåll

Utbildningsavdelningen söker controller

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

I Vellinge utbildar vi för framtiden och då finns inga ursäkter för att vara näst bäst. Vi siktar ständigt mot prestationer som överträffar förväntan och söker nu dig som kan komplettera vårt kompetenta team när vi bygger framtidens skola. Som controller och kulturbärare på utbildningsavdelningen i Vellinge kommun tillhör du den grupp som bygger framtidens utbildningsorganisation. Du arbetar i ett tajt team på cirka tio personer med olika specialistroller inom utbildning, IT och projektledning. Rollen är ny i verksamheten vilket gör att du har stor möjlighet att utveckla och förtydliga arbetsuppgifterna inom ramen för satta mål. Du har en avgörande roll i skapandet av våra nya lärmiljöer, samtidigt som du säkerställer att vi har tillgång till ett korrekt beslutsunderlag i det löpande arbetet. Du bygger din roll på starka värderingar där barns och elevers bästa ställs i första rummet. Arbetsuppgifter • Ansvara för projektledning, granskning, hantering samt bevakning av samtliga befintliga och nya lärmiljöer. • Delta i övergripande planering av lokalförsörjningsprocessen. • Löpande kontroll av avtal, upphandlingar och inköp inom utbildningsavdelningens olika områden och verksamheter. • Ansvara för kvalitetssäkring av investeringar, inventarieköp och anpassningar. • Sammanställningar av statistik, kalkyler, analyser och bedömning av ekonomiska och kvalitativa processer. • Utveckla rutiner gällande uppföljning av pågående och genomförda projekt. • Utveckla ekonomiska rutiner och styrprinciper i samarbete med vår ekonom. • Nätverka och upprätthålla en god dialog med lokala/nationella myndigheter. • Driva digitalisering och automatisering av våra processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsekonomi eller ekonomi eller liknande samt har en pedagogisk erfarenhet/kompetens i bagaget. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter inom privat eller offentlig sektor. God förståelse och kunskap inom fastighetsekonomi och ekonomisk uppföljning är en efterfrågad kompetens. Goda kunskaper i Excel samt förmåga att lära sig nya system är ett krav. Mycket god förmåga till kommunikation i tal och skrift är en absolut förutsättning. Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning till jobbet och din motivation. Eftersom befattningen innebär omfattande kontakter med medborgare och kollegor är det viktigt att du trivs med att samarbeta och ser nyttan av goda relationer. I din roll ser vi att du arbetar självständigt och kommer med initiativ och driver olika projekt framåt. Du är beredd att anpassa din insats till behoven, och gillar att möta behov, högt som lågt. Rollen kräver att du är både noggrann och strukturerad, ekonomisk och kreativ. Du kommer att vara direkt underställd utbildningschefen i kommunen och bär ett stort ansvar för de omfattande investeringar som ligger framför oss med start under 2019.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-20
Referensnummer: A857489

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Fredrik Wegbratt, Utbildningschef
Telefon: 040-42 53 06