Hoppa till innehåll

Tångvalla förskola söker förskollärare

Arbetsplats

Tångvallas rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Som ny förskollärare på Tångvalla förskola är du del av en driven förskola med engagerade kollegor. Du kommer att tillhöra ett av våra sju team med tillhörande avdelningar som är fördelade på två hus. Våra ateljér, aktivitetsrum och miljöer är utformade för att stimulera och utmana barnens behov av utveckling. Vårt kollegialt lärande är en del av vår vardag för att utveckla och fördjupa våra kunskaper och färdigheter i verksamheten och därmed skapa en lärorik miljö för barnen. Du som förskollärare sätter barnens intresse i fokus och agerar medforskare i deras vardag. Du har förmågan att omsätta dina kunskaper till läroplanens intentioner för en högre måluppfyllelse för våra förskolebarn. Vi söker därför dig som kan lyssna in och ställa frågor till barnen istället för att ge svar och följer med barnet i sin upptäcktsresa. Du arbetar dagligen med våra digitala hjälpmedel och lärplattor och bidrar till den pedagogiska utvecklingen i verksamheten och delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du är självgående, flexibel och har en helhetssyn för verksamheten. Vi tillämpar löpande urval för denna roll.

Kvalifikationer

Du är utbildad förskollärare och innehar legitimation. Istället för att lägga vikt vid ett personligt brev skulle vi tycka det är spännande om du i detta fält istället motiverar för oss med max 500 ord varför du är rätt kandidat för tjänsten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-04
Eller snarast möjligt
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-22
Referensnummer: A847935

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Lena Ljunggren, Biträdande förskolechef
Telefon: 040-42 55 85

Josefin Danielsson, Administrativ chef
Telefon: 040-425571