Hoppa till innehåll

Projektledare

Arbetsplats

Medborgarservice

Arbetsbeskrivning

Tekniska avdelningen i Vellinge kommun söker nya medarbetare som projektledare. Tjänsterna innebär huvudsakligen att du kommer att ansvara för genomförande av investeringsprojekt inom områdena gata, park samt vatten- och avlopp. Projektets storlek avgör tillvägagångssättet, men ansvarsområdet omfattar allt ifrån förprojektering, projektering, utförande, projektavslut och uppföljning av projekt. Projekten kan vara av varierande storlek och omfattning och t ex avse nybyggnation av lekplatser eller parkanläggningar, anläggning av gång- och cykelbanor, samt anläggande av komplett infrastruktur i samband med exploatering av nya områden. Arbetet innebär att du driver projekten enligt uppställda ramar vad gäller teknik, tid, ekonomi, miljö och arbetsmiljö i tät samverkan med exempelvis externa intressenter, planarkitekter och övriga tekniska avdelningen. Utöver arbete i enskilda projekt kommer du även ha en roll som rådgivande specialkompetens i tidiga faser av olika projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och har ett stort intresse för infrastrukturutveckling inom det kommunaltekniska området. Egenskaper som vi gärna ser är att du är ansvarsfull, kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har också förmågan att sammanlänka estetiska, ekonomiska och tekniska aspekter på ett sätt som bidrar långsiktig hållbarhet och effektivitet ur ett drift- och underhållsperspektiv. Det är ett krav att du skriftligen behärskar det svenska språket väl och att du tidigare har hanterat konsult- och entreprenadupphandlingar. Vi söker både dig som har lite mer erfarenhet som den som inte har så mycket erfarenhet ännu. Vi tror att du är civilingenjör med inriktning väg och vatten eller har motsvarande kompetens, har erfarenhet från branschen samt förmåga att upprätta ekonomiska kalkyler som underlag till budgetarbetet. Om du har erfarenhet av att arbeta med upphandlingsfrågor enligt LOU, har besiktningserfarenhet, erfarenhet av entreprenadjuridik eller erfarenhet som kontrollansvarig så är detta meriterande. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt och i grupp. B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-21
Referensnummer: A831356

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Jan-Åke Hansson, Avdelningschef