Hoppa till innehåll

Herrestorpskolan söker Skolvaktmästare

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett nära team med skolans ledning för att ge våra elever en god lärmiljö och bästa möjliga förutsättningar? Då önskar vi dig välkommen till Herrestorps rektorsområde! Som vaktmästare ansvarar du bland annat för: •löpande skötsel, underhåll och reparationer kring skolans och förskolans verksamhet •Att vi uppfyller målen i vår miljöpolicy •lås och larmrutiner •nyckelhantering •post och posthantering •inventarier och förteckning •iordningsställande av lokal och teknik inför arrangemang •varubeställning via IT •hantera datorer (lösa enklare användarproblem och uppkopplingar) samt stötta IT-ansvariga i deras arbete •ansvarar för logistik kring elevdatorer samt vissa praktiska delar av digitaliseringen •kommunikation med entreprenörer och fastighetsägare •egenkontroll •säkerhetssyn, brandskydd och skyddsronder

Kvalifikationer

Du är engagerad, ansvarstagande och har en positiv förväntan på både elever och kollegor. Att ta ansvar för att tillsammans med dina kollegor hela tiden utveckla verksamheten tycker du är både viktigt och roligt. I din yrkesroll är det viktigt att du har lätt för att ta egna initiativ, är strukturerad och systematisk samt klarar av att ta ansvar. Du har en god förmåga att planera ditt arbete och kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens krav. Dessutom vill vi att du är utåtriktad och ser service utifrån kvalitetsaspekten. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med medarbetare inom verksamheten, föreningar och allmänhet. Du måste vara flexibel, kunna arbeta självständigt och prestigelöst. Eftersom du kommer att arbeta nära barn i alla åldersgrupper, pedagoger och övrig skolpersonal lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter engagemang och positiv attityd. Tycker du att du är en ansvarsfull person som kan vara en trygg vuxen och fungera som en förebild för våra skolbarn är du välkommen med din ansökan. För att trivas hos oss och för att motsvarar de kompetenskrav som kommer att ställas på dig bör du ha några års erfarenhet av motsvarande arbete. Har du erfarenhet från fastighet/skolan eller annan offentlig miljö ser vi detta som en merit. Det är självklart att du behärskar moderna IT-verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse Tjänsten är flexibel i omfattningsmängd då rätt person är viktigare än tjänstgöringsgrad. Ange önskemål om heltid eller deltid i er ansökan.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-25
Referensnummer: A840591

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Madlene Renck, Administrativ chef
Telefon: 040-425021

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514

Karin Sarvik, Biträdande förskolechef
Telefon: 040-425085