Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker lärare i hem- och konsumentkunskap

Arbetsplats

Ljungens rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap till Ljungenskolan. Förutom undervisning ingår även mentorskap. I tjänsten ingår också undervisning i grundsärskola, dvs. att undervisa elever med intellektuell funktionsnedsättning. På Ljungenskolan arbetar vi med ämneslärarsystem redan från årskurs 1. Vi har en tydlig förväntan på dig att du har ett formativt förhållningssätt då en del av vår kompetensutveckling under tre år är inriktad mot Bedömning för Lärande, BFL, Dylan Wiliam. Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Problem Solving). Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan förväntar vi oss att du har en vilja att lära. Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor!

Kvalifikationer

• Vi söker dig med lärarutbildning och lärarlegitimation. • Du har ett relationsorienterat ledarskap i klassen, undervisningserfarenhet och använder digitala läromedel/metoder. • Du deltar i det kollegiala lärandet.

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-22
Referensnummer: C26884

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811