Hoppa till innehåll

Skoladministratör

Arbetsplats

Herrestorps rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker en skicklig administratör för vår förskole- och grundskoleverksamhet. Som vår administratör kommer du även ha ledningsansvar och ingå i ledningsgruppen. Rollen är en nyckelfunktion med betydelsefulla arbetsuppgifter. Arbetet innebär: - Administration med ansvar för löpande administration såsom elevregistrering, schemaläggning, diarieföring, vikariehantering, betygsregistrering etc - Service med och utbildning i systemhantering till elever, vårdnadshavare och medarbetare - Personalfrågor och arbete med annonser, intervjuer, avtal, schema etc - Verksamhetsutveckling i olika forum som MBL och ledningsgrupp Delaktighet i budgetarbetet

Kvalifikationer

Som administratör i Sveriges bästa skolkommun är du skicklig på att strukturera och planera ditt arbete samt tydlig i din kommunikation. Du är lyhörd för verksamhetens behov och som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta och få kontakt med såväl vuxna som barn. Vi vill att du har erfarenhet av administrativt arbete och ledningsarbete , gärna inom skola eller kommun. Arbetet kräver god digital kompetens och förmåga att ta dig an nya digitala system. Erfarenhet med system såsom Procapita, NovaSchem och Personec P är meriterande. Tjänsten avser 1-2 administratörer om 50-100% vardera.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-02-01
eller enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-03
Referensnummer: A834665

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020