Hoppa till innehåll

Överförmyndarhandläggare

Arbetsplats

Omsorgsavdelningen

Arbetsbeskrivning

Vellinge kommun söker nu en Överförmyndarhandläggare. Dina arbetsuppgifter kommer innebära tillsyn över förmyndares, förvaltares och gode mäns förvaltning. Du kommer organisatoriskt att var en del av Individ och Familjeomsorgen. Dina närmsta kollegor kommer att vara Överförmyndaren, IFO-Kvalitetsansvariga och samordnare för ensamkommande barn. Vellinge kommun erbjuder sina anställda goda kompetensutvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, en generös friskvård, en trevlig och trygg arbetsmiljö, samt rimlig arbetsbelastning. Här kan du förvänta dig att få arbeta med kvalitativt arbete och arbetsgivaren är positivt inställd till att lyssna till medarbetarnas idéer kring utveckling av arbetet och organisationen.

Kvalifikationer

Din roll blir att både vara drivande med ett utvecklingsfokus. Kontakt med uppdragstagare är lika viktigt som att vara bekväm i kontakter med externa aktörer och samarbetspartners. Vi tror att detta uppdrag lämpar sig för dig som har en mer utåtriktad personlighet och som tycker om ett varierat uppdrag med både administrativt ansvar och ett praktiskt lösningsfokus. Juristexamen, socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-01-01
Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-12-25
Referensnummer: A834015

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Roger Eriksson, Individ och familjeomsorgschef
Telefon: 040-42 52 52

Facklig representant

Fahrije Hoti, Socialsekreterare-mottag
Mobiltelefon: 0709-915037
Telefon: 0709-915037