Modersmålsenheten söker modersmålslärare i ryska.

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande men inget krav. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och ryska och att du är trygg i din roll som ledare och pedagog. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där du befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2019-09-16
Tjänsten kan eventuellt förlängas. Rekrytering pågår löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Slutdatum: 2020-06-17

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-13
Referensnummer: A898226

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Telefon: 040424225