Hoppa till innehåll

Vellinge Lärcenter söker lärare i matematik

Arbetsplats

Sundsgymnasiet

Arbetsbeskrivning

Som matematiklärare hos oss håller du de gymnasiala- respektive grundläggande komvuxkurserna i studiepass, där undervisningen sker utifrån varje studerandes individuella studieplan. Du välkomnar nya elever 5-6 gånger per läsår och arbetar aktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för att varje studerande ska kunna uppnå sina mål. Du ingår i Vellinge Lärcenters arbetslag, tillsammans med andra lärare inom vuxenutbildningen. Det kollegiala lärandet sker dels i arbetslaget, men också i ämneslag och ämneslyft där matematiklärare från både gymnasieskolan och Komvux ingår. Ansvar för kurser inom gymnasieskolan kan förekomma utifrån din behörighet, likväl som arbetstid i vårt gemensamma resurscenter.

Kvalifikationer

Du är formellt behörig lärare inom Matematik och har bred erfarenhet av arbete inom de olika kurserna. Du har erfarenhet av att möta studerande med skilda förutsättningar, erfarenheter och kunskapsnivåer. Du är självständig i ditt arbete, men värdesätter utbyte och samarbete med kollegor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där trygghet, lyhördhet och flexibilitet i din roll som lärare är av stor betydelse. Som person har du förmåga att entusiasmera och motivera deltagarna och skapa en lugn och gynnsam studiemiljö. I undervisningen är du van vid att arbeta med en hög grad av individualisering och ser möjligheter i användandet av digitala verktyg. Du verkar för en positiv lärandemiljö som stimulerar och motiverar eleverna att ta ansvar för sitt lärande. Du har en god pedagogisk förmåga och är lyhörd för verksamhetens och deltagarnas behov.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-25
Referensnummer: A785291

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Vi rekryterar löpande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Emelie Clemedsson, Biträdande rektor
Telefon: 040-425628

Jonas Frankel, Rektor
Telefon: 040-425601

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655