Hoppa till innehåll

Stora Hammars skola söker lärare i år 1-3

Arbetsplats

St Hammars rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 650 barn och unga i åldrarna 1-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat. Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet? Vi söker en ny kreativ kollega till team 1-3. Vi står för kollegialt lärande och formativt arbetssätt med eleverna i fokus. Som lärare hos oss har du ett gott ledarskap i klassrummet. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och du hittar strategier för att nå varje elev. Du har förmågan att bedriva en strukturerad undervisning. Du har en god kommunikativ förmåga vilket gör att du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är lösningsfokuserad och ser pedagogisk utveckling som en del av ditt arbete. I tjänsten ingår mentorskap i år 2.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörig att undervisa i år 1-3. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-18
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-11
Referensnummer: A463326 - Kopia - Kopia - Kopia - Kopia (4) - Kop

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering. Anställning gäller under förutsättning att övertalighet ej finns i kommunen och under förutsättning att brottsregister ej visar på olämplighet.

Kontaktpersoner

Louise Öst, Rektor
Mobiltelefon: 0709-915430
Telefon: 040-425430

Nihad Sarajlic, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915431
Telefon: 040-425431