Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet söker lärare i idrott och hälsa och naturkunskap

Arbetsplats

Sundsgymnasiet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett arbetslag där undervisningen i stor utsträckning planeras, genomförs och utvärderas gemensamt men där man är mentor för ett visst antal elever. Du kommer att ha ett särskilt ansvar att utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. Undervisningen i idrott och hälsa och naturkunskap sker på våra högskoleförberedande program och på vårt IM språkintroduktion. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, nytänkande och samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du bör vara drivande, innovativ och kunna entusiasmera andra.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare som är behörig i ämnet idrott och hälsa och naturkunskap på gymnasial nivå. Vi söker dig som vill arbeta i ett välfungerande arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapa den bästa tänkbara utbildningen för våra studiemotiverade och engagerade elever. Vi vill att du ska vara beredd att jobba i arbetslag med projekt och att vara en medarbetare som skapar och driver samarbete med högskola och företag i närområdet. Vi sätter stor vikt vid flexibilitet och ett elevnära förhållningssätt. Även samarbete och att arbeta i team är viktiga element för oss på Sundsgymnasiet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-22
Referensnummer: C27097

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Josef Holmqvist, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915568

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655