Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker fritidspedagog

Arbetsplats

Sandeplans rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill bidra till att varje barn ser sig själv som en tillgång, som vet vilka styrkor han eller hon har för att kunna bidra till en bättre värld. Tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet stimulerar du elevernas utveckling och lärande genom att erbjuda eleverna en meningsfull fritid - ute, inne och digitalt. Vi arbetar utifrån en positiv förväntan på elever och kollegor och våra värdegrundsord glädje, mod, trovärdighet och omtanke genomsyrar såväl vårt förhållningssätt som det pedagogiska arbetet med barnen. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog. Alternativt har du en likvärdig pedagogisk utbildning. Ytterligare pedagogisk inriktning, t.ex. utomhuspedagogik, idrott eller estetiskt ämne är meriterande. Du är en engagerad pedagog som är väl förtrogen med Lgr11 och fritidshemmets allmänna råd. Vi ser att du är idérik, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett trevligt och proffsigt bemötande mot både barn och föräldrar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
HT-19

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-27
Referensnummer: A862639

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Margareta Fehland, Bitr. rektor
Telefon: 040-425804

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802