Hoppa till innehåll

Miljöinspektör

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

En av våra kollegor är föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Som en av två livsmedelsinspektörer i Vellinge kommer du att arbeta med offentlig kontroll av livsmedelsanläggningar samt ge information och råd i frågor som rör livsmedelslagstiftningen. Tjänsten kan även innebära handläggning och tillsyn enligt miljöbalken samt andra arbetsuppgifter inom enhetens verksamhetsområde. Som inspektör planerar och genomför du kontroller och tillsynsbesök. Du handlägger självständigt kvalificerade arbetsuppgifter såsom utredningar, planering och uppföljning inom dina arbetsområden. Du utformar tjänsteskrivelser och beslutsunderlag samt fattar självständigt beslut på delegation. Du deltar i de olika nätverk som finns inom dina ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du bör ha miljö- och hälsoskyddsutbildning och/eller högskoleutbildning med livsmedelsinriktning eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av myndighetsarbete inom områdena livsmedel, miljö- och hälsoskydd samt goda datorkunskaper och erfarenhet av EDP Vision. Tjänsten innebär mycket personkontakter så vi ställer höga krav på service samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Då stor del av arbetet består av inspektioner och besök som utförs självständigt krävs B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Slutdatum: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-24
Referensnummer: A849881

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ola Gustafsson, Miljöchef
Telefon: 040-425160

Anna Freij, Miljöinspektör
Telefon: 040-425671