Hoppa till innehåll

VA-ingenjör

Arbetsplats

Vellinge kommun

Arbetsbeskrivning

Tekniska enheten i Vellinge kommun söker en VA-ingenjör. Tjänsten innebär möjlighet att arbeta brett och variationsrikt inom VA-området och verka för en säker och hållbar VA-verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bero på dina intressen, kunskaper och erfarenhet men du kommer att ta del i hela VA-enhetens verksamhet. För närvarande arbetar vi mycket med att öka motståndskraften i våra VA-anläggningar. Detta innebär både att säkra god VA-försörjning vid extremväder som torka eller skyfall och att rusta upp befintliga anläggningar i en långsiktigt hållbar takt. Under de närmaste åren planerar kommunen stora utbyggnader av dagvattenanläggningar, ett arbete där hela enheten kommer att medverka. Vi ser också ett stort behov att utveckla vårt samarbete med våra driftentreprenörer och vår service mot kommunens medborgare, och där blir du en viktig del. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med goda möjligheter till personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med relevant inriktning, alternativt inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att ansöka. Du är förutom tekniskt kunnig också serviceinriktad, engagerad och strukturerad med god förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Vidare är du van att arbeta både ensam och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda datorkunskaper, där kunskaper i GIS är ett stort plus. Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-08
Referensnummer: A859332

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Max Persson, VA-Chef