Vellinge kommun söker VA-chef

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Som VA-chef ansvarar du för den kommunala VA-verksamheten i Vellinge. Verksamheten omfattar hela vattentjänsten, alltifrån kundfrågor och planering till drift, underhåll, förnyelse och VA-utbyggnad. Din roll som chef för verksamheten är strategisk med operativa inslag, du har ansvar för att leda och fördela arbetet inom enheten med chefsansvar för personal, arbetsmiljö och budget. Du verkar för en samverkan med övriga verksamheter inom kommunens organisationer. Du ansvarar för att verksamheten drivs och utvecklas i enlighet med kommunfullmäktiges mål och avdelningens uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med •högskoleutbildning, exempelvis civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten/kemi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. •erfarenhet av VA-frågor inom kommunal verksamhet i ledande position •erfarenhet från budgetering, ekonomiska kalkyler, ekonomiska uppföljningar och prognosen •erfarenhet av verksamhetsstyrning, målarbete och måluppföljning •som person är du positiv, strategisk och utvecklingsorienterad •mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift •körkort B

Vi söker dig som har erfarenhet från chefsbefattning, helst från liknande verksamhet. Du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer och nätverk, varför du är kommunikativ och tydlig i såväl tal och i skrift. Du är en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt.

Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp för att nå gemensamma resultat. Du har en god förmåga att leda processer och att hantera många olika typer av frågor samtidigt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-21
Referensnummer: A885554

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Leopold Vilhelmsson
Mobiltelefon: 072-382 70 97