Hoppa till innehåll

Förskollärare till Skanörs rektorsområde

Arbetsplats

Skanörs rektorsområde

Arbetsbeskrivning

Skanörs förskola är en välfungerande förskola med hög personaltäthet. Vi erbjuder ett varierande arbete med ambitiösa kollegor, kvalitativ kompetensutveckling och del av arbetstiden som förtroendearbetstid. Vi har trivsamma lokaler och precis omgjorda utemiljöer som inspirerar till mycket lek. Bor du i Malmö eller Trelleborg så pendlar du mot trafiken på 25 minuter. Bor du på Näset så har du cykelavstånd till oss.

Kvalifikationer

Du har förskollärarutbildning. Som person är du kreativ, nyfiken och trygg i din yrkesroll. Du förstår vikten av rak och tydlig kommunikation i både tal och skrift. Du ser möjligheter, är engagerad, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du har en positiv inställning till skolutveckling och en god insikt i läroplanen samt att du finner glädje i att arbeta med barn och dess utveckling.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-04-01
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-24
Referensnummer: 180306 - Kopia (2) - Kopia

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi kommer att arbeta med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Utöver tobakslagens krav om rökfri skola/förskola tillämpar vi i Vellinge kommun rökfri arbetstid, varför vi ser det som en fördel om du är icke-rökare. De som erbjuds tjänsterna måste uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas (enligt lagstiftning). Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner

Annica Olson Westerlind, rektor/förskolechef
Telefon: 040-425530

Ulf Becker, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 52 21

Martina Malmros, Administrativ chef
Telefon: 040-635 42 47