Ljungenskolan söker idrottslärare 100%

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad idrottslärare och vill undervisa våra ambitiösa och studiemotiverade elever i idrott och hälsa! Tjänsten är 100 % under läsåret 2019/2020, eventuellt med möjlighet till förlängning och med tillträde snarast möjligt. I tjänsten ingår mentorskap i åk 7.

Du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du har förutom din ämneskompetens även ett relationellt förhållningssätt och en nära relation till dina elever. Du finns där för dem när de behöver dig, i stort och i smått.

Ljungenskolans kompetensutvecklingsplan för lärare är bl.a. inriktad mot Bedömning för lärande, BFL, av Dylan William. Därför förväntar vi oss att du har ett formativt förhållningssätt. Vi arbetar även med CPS (Collaborative Proactive Solution) enligt Ross Greene, så vi vill att du har ett lågaffektivt bemötande. Du är naturligtvis bekväm med olika typer av digitala lärverktyg.

Har du inte redan dessa kunskaper så är du villig att lära dig.

Vi erbjuder dig en tjänst på en av Sveriges bästa skolor, med elever som är högpresterande och med drivna och trevliga kollegor. Skolan ligger lugnt och naturskönt i vackra Ljunghusen. Här kommer du att utvecklas som lärare och tillsammans med oss är du med och skapar den bästa utbildningen vi kan ge våra elever.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Lärarutbildning, lärarlegitimation. Relationsorientering Undervisningserfarenhet Digitala läromedel/metoder Kollegialt lärande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-23
Tillträde efter överenskommelse.
Slutdatum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-22
Referensnummer: C30694

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811