Hoppa till innehåll

Företagsbesök Lampgrossen

Näringslivsenheten gör löpande företagsbesök runt om i kommunen och härförleden besökte vi DuoLight AB. Vi träffade Per-Ola och Mikael som driver e-handeln lampgrossen.se.

Lampgrossen har funnits i Vellinge sedan 2012 och nyligen flyttade de in i nya, större lokaler på Terminalgatan i Södervångs företagsby. Genom Lampgrossen säljer de ”allt som lyser” – från LED-lysrör till mysbelysning och julbelysning. Lampgrossen erbjuder belysning från 15-20 olika svenska och europeiska leverantörer och ofta är de ensamma återförsäljare i Sverige.

Per-Ola och Mikael med team, som hanterar över 40 000 försändelser per år, är nu beredda att gå in i högsäsong – balkongslingor, julgransbelysning, adventsljusstakar, solcellslampor, LED-lampor – ja, som sagt ”allt som lyser”!

Genom företagsbesök lär vi oss mer om kommunens företag och hur vi kan utveckla ett ännu bättre företagsklimat. Vill du få besök? Kontakta oss på näringslivsenheten via naringsliv@vellinge.se eller Vellinge Direkt på 040-42 50 00.

Senast uppdaterad:
18 november 2022 10:18