Hoppa till innehåll

Energiförsörjning - 2 sep

Vi bjuder in företagare i Vellinge kommun till en förmiddag med fullspäckat program som erbjuder möjlighet att både lyssna och ställa frågor, fredagen den 2 september, kl.09-12, på Lorensdal i Vellinge. Vi bjuder på drop-in frukost från 08.30 och lunchmacka kl.12-12.30.

Programpunkter:Vellinge - en robust och hållbar kommun - Carina Wutzler, KSOEnergiförsörjning i Vellinge kommun - med bl.a. Peter Hjalmar, Regionchef E.ONEnergi- och klimatrådgivning – Linn Huitfeldt Rydberg, KlimatstrategSolenergi - med bl.a.Daniel Edlund, VD, Solens EnergiSolpaneler och laddstolpar - vad gälller för bygglov? - Mentor Demjaha, bygglovschefGas – framtidens energisystem? - Christer Bäcker, VD Oriri Konsult ABLaddinfrastruktur – Dennis Rocé, e-mobility Nordic, E.ONKommer strömmen att räcka till? Vilken teknik använder laddarna för att nyttja strömmen på bästa sätt? Hur kommer laddarna/bilarna i framtiden att kunna hjälpa till att stötta fastigheten/nätet med el?Anmäl dig i formuläret på länken nedan, senast den 31/8 kl 10.00.

Anmäla dig här

Publicerad:
23 augusti, 2022