Hoppa till innehåll

Näringslivsfrukost

Fredagen den 26 november bjuder vi in till Ljunghusens Golfklubb för frukost, nätverkande och information. Du kommer även att få lyssna på Panduros marknadschef.

07.30 Frukost och kaffe/te serveras08.00 VälkomnaKort info av Linda Norell, Ljunghusens GolfrestaurangPitch av två UF-företag från Sundsgymnasiet- CleanKindly UF erbjuder miljömedvetna konsumenter en stilren och funktionell trasa, gjord av gamla skjortor, som kan användas till allt.- Parpup UF gör unika golfskydd av gamla gosedjur som annars skulle ha slängts.Kommunstyrelsens ordförande berättar om vad som är på gång i kommunen08.35 Påtår och nätverkandeCa 08.50 FöreläsningPhilip Mossinger, Panduro: "Från postorder till omnikanal"09.30 AvslutAdress: Kinells väg, 236 42 Höllviken*Anmäl dig till naringsliv@vellinge.se senast kl. 10.00 den 24 november, tack. Kom ihåg att ange eventuella kostallergier*Varmt välkommen, hoppas vi ses!

Publicerad:
22 november, 2021