Hoppa till innehåll

Digital träff kring enkel energieffektivisering - 28 oktober

Besvärliga energikostnader eller svåra klimatfrågor? Länsstyrelsen erbjuder företag ett bättre energiarbete! Välkommen till en digital företagsträff för inspiration till hur ert företag genom enkla åtgärder inom energieffektivisering kan spara pengar och bidra till en bättre miljö.

Inspirationsträffen riktar sig till skånska små- och medelstora företag som vill få bättre koll på sin energianvändning och göra energieffektiviserande insatser.

Få mer information om satsningen NUDGE – Nod för utveckling av digital och grön energiomställning och hur det kan gagna ert företags energiarbete. Vi får ta del av tidigare erfarenheter och vinster av att arbeta med energieffektivisering från Henrik Stridh från Äppelriket Österlen. Är du nyfiken på energieffektivisering är detta ett ypperligt tillfälle att inspireras och ställa frågor!

Mer information och anmälan hittar ni HÄR

Publicerad:
22 oktober, 2021