Hoppa till innehåll

UF Rådgivarpitch 14 sept

Kom och lyssna på årets unga entreprenörer som ska driva UF-företag på Sundsgymnasiet!

Vad? Sunds UF:s nybildade företag får en chans att pitcha sina affärsidéer för potentiella rådgivare från Vellinges näringsliv. Vilka? Eleverna går i årskurs 3 på ekonomi-, idrott- och teknikprogrammet. De potentiella rådgivarna är lokala företagare.

Hur? UF-företagen presenterar sina affärsidéer för potentiella rådgivare. Efter den korta presentationen finns möjlighet för rådgivarna att ge återkoppling. Förhoppningen är att etablera kontakt mellan UF-företagen och de lokala företagarna.

Vad innebär det att vara en rådgivare? Att vara rådgivare innebär att du är ett bollplank till ett eller flera UFföretag. Utifrån din expertis svarar du på frågor, kommer med tips och ger eleverna expertråd. Under verksamhetsåret träffas du och ditt UFföretag vid minst ett tillfälle. Därefter bestämmer ni tillsammans hur ni vill fortsätta hålla kontakten.

När? Tisdagen den 14 september 2021, kl. 14.30 – 16.45.

Tider 14.30 – 14.45 Fika och mingel i Tornhuset (drop-in) 14.45 – 14.55 Information till rådgivare 15.00 – 16.45 UF-elever pitchar sina affärsidéer Var? Sundsgymnasiet, Tornhuset (i samma byggnad som Vellinges bibliotek). Norrevångsgatan 1, 235 36 Vellinge.

Anmäl dig via mail till: naringsliv@vellinge.se!

Publicerad:
27 augusti, 2021