Hoppa till innehåll

Stjärnkväll 2021 - 30 september

Nu är det inte långt kvar till Stjärnkväll 2021, som kommer att gå av stapeln den 30 september.

Varmt välkomna till årets Stjärnkväll, näringslivets galakväll för det spirande näringslivet i Vellinge Kommun. Vi är så glada att äntligen få fira denna härliga afton tillsammans med dig efter 1,5 års pandemi. Boostade med antikroppar har vi inom VFFG, Företagarna & Grid tillsammans med Vellinge kommun, Nyföretagarcentrum samt Höllvikens handelsförening, Vellinge centrumförening och Skanör- Falsterbo centrumförening tänkt att hylla de nya stjärnorna i Vellinge Kommuns näringsliv med massor av festligheter och en spännande prisutdelning till årets företagare som utmärkt sig speciellt under året.

Konferencier under kvällen är Jesper Aspegren.

Inbjudan och anmälan hittar du på länken nedan.

Anmälan Stjärnkväll

Publicerad:
7 juni, 2021