Hoppa till innehåll

Så klickar du med kunderna internationellt - 11 maj

Vi befinner oss i en global pandemi och ser ett ökat och förändrat digitalt beteendemönster hos konsumenter världen över. Företag lägger därför mer fokus på sin digitala strategi för att därigenom nå ökade intäktsströmmar från kunder även utanför Sverige. Men vägen dit kräver förberedelser och förståelse för de olika förutsättningar som råder på olika e-handelsmarknader.

Exportcentrum Skåne vill fortsätta dela kunskap och erfarenheter i den högaktuella frågan om hur man tar sin e-handel ut i världen och välkomnar dig den 11 maj kl 13.00-14.30, till ett inspirerande webinar med följande innehåll;

Linda Laszlo Ek, e-handelsexpert på Business Sweden, som berättar om både strukturella (lagar & regler) och kulturella aspekter att hålla koll på och som ökar förutsättningarna för att lyckas sälja via e-handel till konsumenter på andra marknader.

En intervju med Kajsa Knapp, grundare och VD av det coola e-handelsbolaget Coolstuff.se. Kajsa berättar om deras framgångsrika expansion och internationella online-resa.
Vårt webinar arrangeras via Zoom och det kommer finnas utrymme att ställa frågor vid anmälan och direkt via en chattfunktion.

Mer om våra gäster:
Linda Laszlo Ek har en bakgrund som affärsjurist med 20 års erfarenhet av arbete med internationell handel. Idag är hon senior rådgivare på Business Sweden där hon hjälper företag med praktisk exporthantering, inte minst retailföretag som vill ta klivet ut och exportera online till andra marknader. Linda är en flitigt anlitad föreläsare och håller även kurser i internationell e-handel, affärsjuridik och exportteknik. Hon har bl.a. skapat E-handelsguiden och en ny digital E-handelsutbildning, för svenska företag som vill ta klivet ut i världen.

Kajsa Knapp VD och medgrundare till Malmöbaserade e-handelsbolaget Coolstuff.se. Många år har gått sedan Kajsa och hennes make Christian Omander först kläckte idén om att erbjuda nätets roligaste och coolaste prylar i den lilla studentlägenheten. Idag driver de ett framgångsrikt företag, där en stor del av omsättningen kommer från deras internationella försäljning på flera marknader i norra Europa.

Här hittar du mer information och anmälan

Publicerad:
3 maj, 2021