Hoppa till innehåll

Google Digitalakademin - start 17 maj

Nå resultat med rätt kunskaper - kostnadsfria livestreamade kurser i Skåne

Några få och enkla verktyg och resurser kan göra stor skillnad för ditt företag. Lär dig hur du attraherar kunder genom annonsering och digital marknadsföring. Lyssna när några av Skånes främsta digitala experter delar med sig av tips, verktyg och case som hjälper dig att lyckas. Ta chansen att anmäla dig till kostnadsfria livestreamade kurstillfällen när Google Digitalakademin besöker Skåne den 17-28 maj.

Din digitala utveckling står på schemat
Under en vecka kommer Google Digitalakademin, i samarbete med Handelskammaren, erbjuda kostnadsfria kurser för små och medelstora företagare i Skåne. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är en timme långa och sänds digitalt.

Intresserad? Du säkrar din plats genom att anmäla dig på hemsidan och därefter får du en länk till kurstillfället. Mer info och anmälan hittar du här

Publicerad:
29 april, 2021