Hoppa till innehåll

Krögarträff 10 november inställd

Bedriver du någon slags restaurangverksamhet i Vellinge kommun, eller är i startgroparna för att dra igång och vill få information och uppdatering om lagar och regler?

P.g.a. den ökade smittspridningen och de nya lokala restriktionerna i Skåne måste vi tyvärr skjuta vår krögarträff på framtiden. Men vill ni, så träffar vi er gärna digitalt om ni har frågor ni vill lyfta med oss på kommunen. Då är det bara att maila naringsliv@vellinge.se, så sätter vi upp ett digitalt möte tillsammans med några av våra kollegor.

På krögarträffen får du möjlighet att träffa andra krögare i kommunen samt lyssna till och prata med bland annat livsmedels- och tillståndsinspektörer från kommunen. På plats kommer även vi från näringslivsenheten att vara.
Tid: 10 november kl. 08.30-09.30 med drop-in frukost från kl.08.00
Plats: Vellingeblomman - Farmor Idas bistro
Anmäl dig till naringsliv@vellinge.se senast den 6 november. Ange även eventuella allergier.
Hoppas vi ses!
Publicerad:
21 oktober, 2020