Hoppa till innehåll

UF Rådgivarpitch 8 sept

Kom och lyssna på årets unga entreprenörer som ska driva UF-företag på Sundsgymnasiet!

Eleverna går år 3 på ekonomi-, idrotts- och teknikprogrammet och kommer att kort presentera sina affärsidéer för potentiella rådgivare - lokala företagare. Förhoppningen är att etablera kontakt mellan eleverna och lokala företagare.

Att vara rådgivare innebär i korthet att vara ett bollplank till ett eller flera UF-företag. Utifrån dina kunskaper och erfarenheter från företagande, ger du råd och tips till eleverna. Ni förväntas träffas vid minst ett tillfälle under året.

Välkommen till Sundsgymnasiet (Tornhuset intill biblioteket) på Norrevångsgatan 1 i Vellinge tisdagen den 8 september kl.14.45-17!

Anmäl dig via mail till: naringsliv@vellinge.se!

Publicerad:
26 augusti, 2020