Hoppa till innehåll

Juni - guidad vandring

Vi vill att fler ska upptäcka och utforska den fina natur som omger oss. Det är bland annat därför vi månadsvis anordnar guidade vandringar med vår Naturguide på vift. Denna månads guidade vandring har till och med en spännande twist!

Bild från Falsterbostranden med sand, vatten och lite tång

Blommande undervattensängar till midsommar

Är du sugen på ett nytt bidrag att lägga under huvudkudden till midsommarafton? Då är det till juni månads guidade vandring som du ska vända dig. Den blommande växten bandtång, eller ålgräs som den också kallas, är livsviktig för många djur i havet. Tillsammans med oss på Naturnära får du chans att hänga med på en härlig vandring med håvning längst stranden i Falsterbo.

Du får gärna ta med egen håv eller låna en av oss!

Plats: Samling vid "Badaren", Falsterbo Strandbad.

Tid: Söndag 20 juni Kl 13.00. Aktiviteten tar cirka en timme.

OBS! I och med rådande omständigheter måste vi begränsa antalet platser. Detta innebär att du måste göra din föranmälan till naturnara@vellinge.se senast 24 timmar innan vandringen.

Publicerad:
7 juni, 2021