Badhuset Vanningen

På badhuset Vanningen i Vellinge finns bland annat ett minivattenland, rutschkana, vågbassäng, bubbelpool, banor för motionssimning och undervisningsbassäng. Här kan du se Vanningens öppettider, priser och hur du kan kontakta oss.

Här hittar du Vanningens öppettider.

Vellinge Näsets simklubb bedriver verksamhet i både motionsbassängen och undervisningsbassängen. Minst två banor kommer att vara öppna för allmänheten i motionsbassängen. Här hittar du undervisningsbassängens öppettider för allmänheten.

Om badhuset Vanningen

På Vanningen finns också ett café, bastu och massage. Du kan även hyra Vanningen som festlokal, för bokning ring på telefonnummer 040-42 52 86. (Barn under 12 år endast i betalande vuxet sällskap)

Nu kan du även köpa kombinationskort för gym och bad hos Friskis och Svettis.

Här kan du titta på vår reklamfilm! (MP4-dokument)

bassäng

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Badhuset Vanningen
Västerbrogatan
235 36 Vellinge

Telefon 040-42 52 86

Hitta till badhuset Vanningen

Aktuellt på Vanningen

I sommar kommer vi ha simhallsdelen sommarstängd från och med fredagen den 7 juli v.27. Vanligtvis är simhallen stängd för underhåll fyra veckor under sommaren. På grund bland annat av försenade leveranser så har det i år dragit ut lite på tiden. Nytt öppningsdatum är beräknat till den 28 augusti. Håll utkik här på hemsidan där vi uppdaterar information om eventuella förändringar.

Nu finns vi på facebook också, så gå in och gilla och dela där.

https://www.facebook.com/vanningen/

Relaterade länkar