Lärare i spanska/svenska till Tångvallaskolan

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Nere i vackra Falsterbo ligger Tångvalla Rektorsområde som omfattar förskola, fritidshem samt grundskola från årskurs ett till nio. Området är stort och fördelad på tre hus; Tångvalla förskola (1-4 åringar), Tångvallagården (5-åringar) samt grundskolan (förskoleklass-9). På Tångvalla strävar vi efter att vara en skola som ligger steget före vilket vi ser fördelar i med vår särskilda Idrott och hälsaprofil och vårt entreprenöriella förhållningssätt med vilket vi menar att eleverna lär sig att reagera, idégenerera, agera och kommunicera. Tångvalla ska ge barnen nycklarna till att själv skapa en framtid som i mångt och mycket börjar i läsandet.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny lärare i spanska och svenska för våra elever i årskurs 6-9. Vi vill främst att du är lärare i spanska och ser det som en fördel om du även har svenska som ämne. Att ha både spanska och svenska som dina ämne ger dig större möjligheter till utökad tjänstgöringsgrad. Kombinationen av det praktiska och teoretiska ser vi som nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling. För att möta framtidens satsningar vill vi att du har god kännedom i digitala verktyg, är initiativrik och arbetar för det ämnesövergripande i ditt lärande. Vi erbjuder dig kollegialt lärande i en inspirerande miljö som aldrig står still och stora möjligheter att utveckla dig själv och ditt ämne. Tångvallaskolan är övningsskola för Malmö Högskolas lärarprogram. Du ska arbeta efter våra kärnvärden: - Trygghet och Spänning - Individ och Gemenskap - Lust och Ansvar - Frihet och Struktur För oss är balansen mellan dessa kärnvärde viktig.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i spanska samt ytterligare ett ämne, fördelaktigt är att detta är svenska. Om du endast är legitimerad i spanska är tjänsten på 50 %, vid övrigt extra ämne finns möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, 50-100 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-09
Referensnummer: A600592 - Kopia

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Vi kräver ingen tidigare erfarenhet om du är nyutexaminerad lärare men om du saknar legitimation är erfarenhet meriterande. Vi tillämpar löpande urval.

Löneförmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Vi avböjer samtal från rekryteringsbyråer och annonsörer av lediga jobb.

Kontaktpersoner

Louise Erlandsson, Rektor/Förskolechef
Telefon: 040-425570
Mobiltelefon: 0709-915570
E-post: louise.erlandsson@vellinge.se
Madlene Renck, vikarierande Administrativ chef
Telefon: 040-425571
Mobiltelefon: 0709-915571
E-post: madlene.renck@vellinge.se