Biträdande rektor till Sundsgymnasiet

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vellinge kommun ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Vellinge är en kommun som satsar på skolan och har blivit utsedd till Sveriges bästa skolkommun 2012 och 2014, 2015 och 2016. På Sundsgymnasiet kan du välja mellan Estetiska, Ekonomiska, Naturvetenskapliga, Samhällsvetenskapliga och Tekniska programmet som alla är högskoleförberedande. Vi är också stolta över att vi blivit utnämnda till riksgymnasium inom golf och ridsport och tar emot elitsatsande elever från hela Sverige. Skolan bedriver dessutom utbildning inom IM språkintroduktion samt vuxenutbildning och arbetsplatsen omfattar totalt 1000 utbildningsplatser. Skolan erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsmiljö med hög trivselfaktor.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Du är direkt underställd rektor och är en del av skolans ledningsgrupp med generellt ansvar för utveckling av skolan som helhet och specifikt för några av skolans gymnasieprogram. I uppdraget ligger även ansvar för det systematiska utvecklings- och kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Du är en tydlig och trygg pedagogisk ledare med fokus på elevernas kunskapsutveckling. Du har förmåga att entusiasmera, förankra och leda ett ständigt pågående utvecklingsarbete. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt övrig relevant lagstiftning. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-07 Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-26
Referensnummer: A661084

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, - Pedagogisk högskoleutbildning. - Erfarenhet av ledning och personalansvar. - Goda datakunskaper.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Jonas Frankel, Rektor
Telefon: 040-425601
Mobiltelefon: 0709915601
E-post: jonas.frankel@vellinge.se

Facklig representant

Rosita Andersson Schouenborg, facklig kontaktperson lärarförbundet
Telefon: 040-425655
E-post: Rosita.A.Schouenborg@vellinge.se

Läs mer

Vellinge kommuns hemsida