Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Vellinge kommuns grundsärskola

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina 34100 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Vellinge kommun har utsetts till Årets Skolkommun både år 2012, 2014, 2015 och 2016 och Ljungenskolan i Höllviken har med sina höga meritvärden varit med och bidragit till detta. Våra 570 elever, från förskoleklass och upp till årskurs 9, är studiemotiverade och har föräldrar som är positiva till utbildning. På skolan finns ca 100 personal som täcker alla verksamheter som finns på en grundskola med förskoleklass, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden av färska råvaror utefter säsong. Köket i skolrestaurangen är KRAV-certifierat med två KRAV-märken, vilket innebär att köket använder minst 50 % KRAV-märkta råvaror till matlagningen. Ljungenskolan är Hjärt-skola, vilket betyder att vi har personal som är utbildade instruktörer i Hjärt- och Lungräddning och att samtliga elever och personal får årlig utbildning i HLR. Här kan du läsa mer: www.kris-hjarta.se. Vi har även en hjärtstartare på skolan. Ljungenskolan är Qualiscertifierad via Q-steps kvalitetsgranskningsverktyg. Läs mer om vad det innebär via den här länken: http://www.q-steps.se/skola/. Vi är godkända av Skolinspektionen.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker en utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog till Vellinge kommuns grundsärskola, vilken har sin placering på Ljungenskolan i Höllviken. På grundsärskolan finns till hösten 25 elever inskrivna, fördelat på ungefär hälften i grundsärskola och hälften i grundsärskola med inriktning träningsskola. På fritids finns idag 11 barn inskrivna. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för musik och teater då grundsärskolans elever varje år sätter upp en fantastisk musikal och vi önskar att du är en drivande person i det arbetet. Övriga arbetsuppgifter för en fritidspedagog ingår naturligtvis också, så som öppning och stängning. I möjligaste mån samarbetar grundsärskolans fritids med grundskolans fritids, utefter grundsärskolans elevers individuella förutsättningar. Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med samtliga yrkeskategorier som finns på en skola. Du är drivande i det systematiska kvalitetsarbetet på fritidshem. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad fritidspedagog

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100 %
Tillträde: 2017-08-14 Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-07
Referensnummer: A694300

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Erfarenhet av arbete i grundsärskola är meriterande.

Övrigt

Vi rekryterar löpande så ansök snarast möjligt. Vellinge kommun har en policy om rökfri arbetstid.

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Biträdande rektor
Telefon: 040-425847

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Ulrika Burman, Rektor
Telefon: 040-42 58 50

Fackliga representanter

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811

Anette Börjesson, Lärare
E-post: anette.b.borjesson@vellinge.se

Läs mer

Vellinge kommun, Ljungenskolans hemsida