Pedagog i år 2 och fritidshem på Stora Hammars skola

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 500 barn och unga i åldrarna 6-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Tjänsten gäller arbete i år 2 och fritidshem. Du kommer att ingå i ett positivt team med inspirerande och duktiga pedagoger. Vi arbetar alltid för att varje elev ska nå sin fulla potential. Därför behöver vi dig som är duktig på att skapa relationer och kan möta elever i behov av särskilt stöd i ett sammanhang under hela dagen. Tjänsten är en förstärkning i arbetslaget som består av fritidspedagoger och grundskollärare och din roll är i huvudsak riktad mot elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du är behörig pedagog och du får gärna ha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Du har god förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier som finns på en skola, men kan även arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är positiv, initiativrik och har stort intresse av att arbeta med barn.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-14 Slutdatum: Tjänsten kommer ev. omvandlas till en tillsvidare tjänst.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-31
Referensnummer: A409860 - Kopia - Kopia (2) - Kopia (5) - Kopia (2

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning..

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Löneförmåner

Friskvård.

Övrigt

Anställning gäller endast under förutsättning att övertalighet ej finns i kommunen samt att brottsregister ej visar på olämplighet.

Kontaktperson

Agneta Möller, Biträdande rektor
Telefon: 040-425450
Mobiltelefon: 0709-915450
E-post: agneta.m.moller@vellinge.se

Läs mer

Stora Hammars skola