Enhetschef Sjuksköterskor

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vård- och omsorgsverksamheten söker nu Enhetschef till Sjuksköterskor inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vård- och omsorgsverksamheten innefattar Myndighet, Hälso- och sjukvård, LSS och Socialpsykiatri. All äldreomsorg och delar av LSS verksamheten ligger på annan utförare via upphandling. Vi ger dig en spännande utmaning i en utvecklingsorienterad organisation.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Enhetschef för Sjuksköterskor i hemsjukvård, vårdplanering och kvällspatrull. I tjänsten kommer du att vara chef över sjuksköterskor och rapportera till verksamhetschef. Ditt ansvar som chef innefattar ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och budget. Som enhetschef kommer du att ingå i Vellinge kommuns enhetschefsgrupp för vård och omsorg och aktivt bidra till helhetsutvecklingen av verksamheten. Som enhetschef måste du kunna förstå och förklara verksamhetens helhet, villkor och behov. Du måste också ha förmågan att i dialog med medarbetarna bryta ner politiska mål till konkreta aktiviteter i verksamheten. Att arbeta med en ökad resurseffektivitet är viktigt. Du har delegerat arbetsmiljöansvar och delegerat hälso- och sjukvårdsansvar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen. Du besitter goda ledaregenskaper och är tydlig i ditt ledarskap, kan omsätta mål och visioner till handling. Du arbetar för en teambaserad vård och omsorg med helhetssyn om kommuninvånarnas behov. Du tycker om att driva förändringsarbete och är inriktad på resultat. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift.

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska med erfarenhet kommunal hemsjukvård och ledarskap. God ledarförmåga där du leder genom dialog med dina medarbetare. Du är strukturerad, prestigelös, tydlig och ansvarstagande. Du har god kunskap om de lagar som styr inom verksamhetsområdet och har god vana av kvalitets- och utvecklingsarbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstid: Dagtid. Dagtid med beredskap kväll och helg..
Tillträde: 2017-06-01 2017-06-01 eller enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-27
Referensnummer: A431638

Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Rekrytering kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Kontaktperson

Johan Greco , Vård- och omsorgschef
Telefon: 040-425405
E-post: johan.greco@vellinge.se

Facklig representant

Anneli Vallgren , Sjuksköterska
Telefon: 040-425000

Läs mer

Läs mer