Socialpsykiatrin i Vellinge söker sommarvikarier

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker duktiga vikarier till våra verksamheter inom socialpsykiatrin i Vellinge kommun. Vi bedriver boendestöd i ordinärt boende och Lillgårdens vård- och omsorgsboende. Boendestöd är en psykosocial insats som riktar sig till personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller missbruk som behöver stöd i sitt dagliga liv. Som boendestödjare arbetar du med att engagera och motivera den enskilde till att planera och genomföra personens biståndsbedömda insatser. Boendestöd i ordinärt boende kan utföras måndag till söndag kl. 07.30- 21.00. Lillgårdens Vård och Omsorgsboende är bemannat dygnet runt. Där söker vi vikarier som kan arbeta både dag, kväll och natt. Den enskildes insatser är biståndsbedömda och vi arbetar med dokumenterade genomförandeplaner samt dokumentation i datasystemet Life Care.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning och erfarenhet av personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller missbruk.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. Boendestöd i ordinärt boende är bemannat mån-sön kl 7.30-21.00 Lillgårdens boende är bemannat dygnet runt. Vi söker personer både till dag, kväll och nattarbete..

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-15
Referensnummer: A657652

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Viveka Andersson, Samordnare Lillgården, Boendestödet
Mobiltelefon: 0709-915696
E-post: viveka.andersson@vellinge.se
Ola Palmlöf, Administratör
Telefon: 040425692
Mobiltelefon: 0709915692
E-post: ola.palmlof@vellinge.se